[Songfict] Touch Love

Title : TOUCH LOVE
Author : line4mbleast
Cast : Lee Joon (MBLAQ), Ji Hyun Mi (OC)
Genre : Angst, SongFict
Rating : G
Length : OneShot
Disclaimer : The story and OC casts are mine. The artist belongs to himself, their parents, and their agencies. This fiction inspirited by Yoon Mi Rae’s song, Touch Love. And kindly to visit my wordpress at double2line . And please don’t plagiat my story!

Read More

[Seq. Of I Have A Lover] One Year Later

One Year Later cover

 

Tittle: One Year Later (Seq. Of I Have a Lover) || Author: Eyinzz ( @erlinamas ) || Main Cast: Jessica Jung & Lee Donghae || Genre: Romance, sad || Leght: SongFict, Sequel

A/N: Anneyeong!! Aku kembali membawa sequel dari FF ku yang, ‘I Have a Lover’. Aku tau sih ceritanya gantung + ga memuaskan. Apalagi setiap yang comment, semua pada minta Sequel. Jadi dengan segenap ide yang ada, aku coba buat Sequel walaupun -mungkin- tidak memuaskan.

Sequel ini juga berasal dari lagu^^. FF SongFict punya Sequel SongFict juga *gitu aja bangga*

Oke.. Langsung aja ya~!

Happy Reading!!

Now Playing: Jessica ft Onew – One Year Later

-=-=-=-=-

Finally, we meet again…

Read More

[Songfict] First Snow and First Kiss

First Snow and First Kiss Cover

Tittle: First Snow and First Kiss

Author: Hwang Soo Eun a.k.a Eyinzz ( @erlinamas )

Main Cast: Minho-Yuri (MinYul)

Cameo: Kim Kibum a.k.a Key

Genre: Romantic, sad

Rating: PG+15

Leght: OneShoot, SongFic

A/N: Anneyeong Haseyo! Ketemu lagi dengan author tersayang kalian! Mianhe baru muncul karna Author lagi sibuk sama sekolah.. Author datang membawakan fanfic baru Ini OneShoot! Jadi ga perlu khawatir ada lanjutannya.. hehehe…

Mianhe untuk typo yang menyebar.. mianhe juga kalau feelnya kurang dapet atau mungkin fanfic seperti udah pasaran kalian baca.. tetapi jujur deh.. ide ini semua segar dari otak author.. author aja ter-inspirasi dari lyricsnya yang menurut author menyentuh… kalian perlu dengerin lagunya sambil baca fanficnya ya!

Oke, ga usah banyak cing cong! Langsung aja! Cekidot!

^^Happy Reading^^

Read More

[Songfict] Foolish Games

Title : Foolish games
Author : miss sassya

Cast : Choi Sooyoung SNSD
Cho Kyuhyun SUJU
Rating : general
Genre : sad
Disclamer : murni dari otak dan hati saya yang paling dalam.
Length : Songfict
“foolish game” – Jewel
Ini posting pertama cica. Jadi maaf kalo masih banyak kekurangan. Read More