Protected: [NC+17] Give It To Me [Part 2]

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Advertisements

[Seq. Of I Have A Lover] One Year Later

One Year Later cover

 

Tittle: One Year Later (Seq. Of I Have a Lover) || Author: Eyinzz ( @erlinamas ) || Main Cast: Jessica Jung & Lee Donghae || Genre: Romance, sad || Leght: SongFict, Sequel

A/N: Anneyeong!! Aku kembali membawa sequel dari FF ku yang, ‘I Have a Lover’. Aku tau sih ceritanya gantung + ga memuaskan. Apalagi setiap yang comment, semua pada minta Sequel. Jadi dengan segenap ide yang ada, aku coba buat Sequel walaupun -mungkin- tidak memuaskan.

Sequel ini juga berasal dari lagu^^. FF SongFict punya Sequel SongFict juga *gitu aja bangga*

Oke.. Langsung aja ya~!

Happy Reading!!

Now Playing: Jessica ft Onew – One Year Later

-=-=-=-=-

Finally, we meet again…

Read More

[FREELANCE] Very Bad, But…

very bad, but... images

Very Bad, but…
Special Jesssica’s Birthday

Author : Kanza Ardelia a.k.a ANJ
Blog : sideofardeliaini.wordpress.com
Twitter : http://www.twitter.com/ardeliaini
Title : Very Bad, but…
Genre : Romance
Length : Drabble 344 word(s)
Rating : G
Cast : SuJu’s Donghae & SNSD’s Jessica
Disclamer : all of character in here are not mine. But this story pure is mine.

Aku post nya tanggal 18 April untuk merayakan ultahnya Sica oenni. Hehe 😀 tapi sebenarnya aku buatnya masih dalam suasana UKK yang bulan February. Kebayang gak berapa lamanya berjamur di laptop? Hehehe, tak apa-apa ya 😀
Saengil chukkaehamnida
Saengil chukkaehamnida
Saranghaeyo Sica umma
Saengil chukkaehamnida
Happy birthday Sica-ma 😀
God bless U always
Keep spirit, and Fighting!!
FF ini sudah di publish di wp pribadi saya sideofardeliaini.wordpress.com
Read More

Part 20-END Midnight Sun

554165_501920753153862_223769899_n

Title
Midnight Sun

Author
Ichen Aoi

Length
Chaptered

Rating
General

Genre
Romance, Sad, Friendship, Angst

Cast
Jessica Jung
Tiffany Hwang
Kim Taeyeon
Seo Joo Hyun

 Wu Yi Fan
Xi Luhan
Park Chanyeol
Do Kyungsoo
Oh Se Hoon

Other Cast
Zhang Yi Xing
Byun Baek Hyun

Backsound
The Word I Don’t Want To Hear by Troblemaker

Disclaimer
this story is mine and all cast is my biased

Read More

[FREELANCE] Missing Birthday (Part 7-END)

mb chapter 7

Title : MISSING BIRTHDAY (Chapter 7 END)
Author : Kanda Ardelia a.k.a ANJ
Twitter : http://www.twitter.com/ardeliaini
Wp : sideofardeliaini.wordpress.com
Cast : Lee Dong Hae, Jessica Jung Sooyeon
Other Cast : Lee Eunhyuk, Choi Siwon, Krystal Jung, Tiffany Hwang, Choi Sooyoung, Kwon Yuri, Kim Hyoyeon, Lee Donghwa, Jung Yunho, Kim Ryeowook, Park Jungsoo, Kim Taeyeon, Park Luna, Shim Changmin, etc.
Genre : School life, teenager, friendship, romance, sad, happy.
Leght : Chapter
Rating : G
Summary : Hari ulang tahun seharusnya menjadi hari yang bahagia bagi setiap orang yang merayakannya bukan? Tapi apa yang terjadi jika di hari tersebut sebuah rahasia besar terbongkar? Rahasia yang sebenarnya sudah dilupakan. Hanya karena gengsi, semuanya berubah.
Disclamer : Ini hanyalah Fanfiction semata, tak ada bermaksud menjelek-jelekan seseorang. Ini FF murni buatan saya, karekter di FF ini bukan punya saya. Saya hanya meminjam. Don’t bash, Don’t Plagiat.
A/N : FF ini dibuat tahun lalu dan sudah pernah di post akhir tahun lalu di wp pribadi saya (sideofardeliaini.wordpress.com)
Read More